Dé vakman voor CV ketel installatie, vervanging, onderhoud, service en storingen in en om Alkmaar

Ma-vrij: 08:00 - 18:00

24uurs Storing Service

Erkend Installateur

Kwaliteit en Zekerheid

Bel +31 6 49 94 73 79

Alkmaar en omstreken

Problemen met uw CV?

Storing Service

Om snel tot de oorzaak van het uitvallen van uw verwarming te komen hebben we hieronder een aantal mogelijkheden vermeld. Indien u namelijk zelf het probleem achterhaalt kunnen wij u wellicht makkelijker en sneller van dienst zijn.

Loop de checklist na

Controleer of de gaskraan open staat. Zo nee; deze openen en het toestel opnieuw starten ( resetten of ontsteken).

Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Zo nee; stekker in het stopcontact steken en het toestel opnieuw starten ( resetten of ontsteken)

Controleer of de batterijen van uw kamerthermostaat vol zijn, eventueel vervangen.

Controleer of de kamerthermostaat hoog genoeg staat. Zo niet, kamerthermostaat omhoog draaien.

Controleer de zekeringen/stoppen en de aardlekschakelaar in de meterkast. Is deze uitgevallen of uitgeschakeld dan dit herstellen en het toestel opnieuw starten ( resetten of ontsteken).

Controleer of één van de kranen voor warmwater drupt. Zo ja, draai deze kranen goed dicht. Indien een kraan drupt zal de CV geen warm water afgeven aan de radiatoren.

Controleer de druk in de CV: de wijzer van de drukmeter moet tussen de 1,5 en 2 bar staan. Zo niet dan ( indien mogelijk) bijvullen tot de juiste druk. ( zie bijvullen en ontluchten)

Controleer of de waakvlam van uw toestel brandt ( indien aanwezig) Zo niet, steek de waakvlam dan aan.

Toch nog Problemen?

Indien u onverhoopt een storing aan uw cv ketel heeft en u heeft de cv ketel gecontroleerd volgens de omschreven procedures op deze pagina en het probleem is niet verholpen, dan kunt u bellen met de storingsdienst van Dirk Praat CV Service

+31 6 49 94 73 79