Dé vakman voor CV ketel installatie, vervanging, onderhoud, service en storingen in en om Alkmaar

Ma-vrij: 08:00 - 18:00

24uurs Storing Service

Erkend Installateur

Kwaliteit en Zekerheid

Bel +31 6 49 94 73 79

Alkmaar en omstreken

Bedrijven & VVE’s

CV Service op Maat

Ook bedrijven een VVE's krijgen te maken met onderhoud aan de verwarmingsinstallatie (CV) en storingen hebben meer impact dan bij particulieren. Het is daarom belangrijk om een betrouwbare partner te hebben voor VC Service & Onderhoud.

Bedrijven

Door de efficiënte manier van werken is Dirk Praat CV Service een uitstekende partner voor uw bedrijf. Uw personeel hoeft zich geen zorgen te maken om de installatie en geniet een aangenaam binnenklimaat. Wij verzorgen CV installaties en onderhoud aangepast op de behoeften van uw bedrijf en pand.

Vereniging van Eigenaren

Regelmatig en goed onderhoud van uw CV ketel is van groot belang. U wilt tenslotte niet verrast worden door een koude douche! VvE’s kunnen op een collectieve basis onderhoud, service en CV ketels afnemen. De prijs hiervoor is op aanvraag en is afhankelijk van het aantal woningen.

CV service op maat voor VVE's en bedrijven

Woningbouw Vereniging

Wij verzorgen onderhoud en plaatsing van CV installaties bij woningbouwverenigingen. Afhankelijk van het aantal woningen kan een voorstel op maat gemaakt worden. Bewoners profiteren hierdoor van een aantrekkelijke prijs in combinatie met een goede service.

Neem contact op